Сендак проситься до Кучми, щоб розповісти правду про Медведчука-молодшого

Понеділок, 26 січня 2004, 12:21
Голова Львівської облради Михайло Сендак збирається зустрітися з президентом Кучмою, щоб розповісти йому про зловживання владою з боку колишнього голови Львівської податкової адміністрації Сергія Медведчука.

Про це Сендак повідомив в інтерв'ю Львівській газеті.

Він також повідомив, що позачергова сесія обласної ради, на якій висловили недовіру голові податкової адміністрації Львівської області, буде закрита. Він додав, що наголошував неодноразово, що закриє сесію тоді, коли буде виконано її рішення. "Нині, нехай навіть із запізненням, але рішення виконано", - додав він.

Сендак також зауважив, що "обласна рада може бути задоволеною тільки після того", коли у 2004 році ми виберемо президента українця, патріота держави, професіонала та чесну, порядну людину. Щодо обласної ради, додав він, то це боротьба суто з податковою або з Медведчуком".

Він також відзначив, що незважаючи на відхід Медведчука-молодшого, ситуація в регіоні навряд чи зміниться, бо там налагоджена ціла система. "І ця система, незважаючи на те, чи є Медведчук, чи немає його, ще довго діятиме, бо її відпрацювали митниця, міліція, де йде відмивання брудних грошей", - сказав Сендак.

Голова облради сказав, що мав зустріч із головою Верховної Ради Володимиром Литвином, який пообіцяв організувати зустріч із президентом, щоб про це розповісти.

Він також додав, що на депутатів облради, банкірів, чинять тиск, переслідують, організовують репресії проти їх рідних, близьких, щоб вони вступили в фракцію "Соціальна справедливість", яку очолює Сергій Медведчук.

Також Сендак повідомив, що останнім часом викликали трьох директорів лісгоспів Львівської області, які є депутатами обласної ради – Ільницького, Максима та Дудича, до їхнього міністерства в Києві, де "під тиском" заставили їх написати заяви про вступ до "Соціальної Справедливості".

Сендак розповів, що до ремонту ради "есдеки сиділи позаду, і кожен мав дивитися за 5-6 депутатами з "Ділової Львівщини" та "Нашої України" – як ті голосують. Це було дуже їм вигідно, бо наступного дня до тих, хто голосував не так, їхала податкова перевірка".

Я дуже радий, що Сергія Медведчука перевели до Києва. Хай Україна відчує, що він таке.
Він сказав, що на питання голів обласних рад про Медведчука молодшого, він відповідає так: " матимете можливість відчути й дізнатися, а тоді побачите, чи Львівська обласна рада заполітизована, чи вона дійсно стала на захист тих, які хочуть нормально працювати".

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News