Кучма "здав" Путіну газову і нафтову трубу?

Понеділок, 26 січня 2004, 14:43
Народний депутат, член "Нашої України" В’ячеслав Кириленко переконаний, що президент України Леонід Кучма та президент Росії Володимир Путін під час його останнього візиту до України домовилися про використанняв інтересах Росії газового та нафтопроводу України.

"Під час візиту ПУТІНА до Києва відбулися реальні домовленості використання в російських інтересах газової та нафтової труби. Крім того, я думаю, що погоджено графік вступу України до ЄЕП, включно із пропозиціями щодо дати про ратифікацію угоди Верховною Радою України", - цитує заступника голови УНП прес-служба партії.

На його думку єдине, що утримало президентів України та Росії від оприлюднення домовленостей, це те, що "Кучма попросив Путіна не наполягати на ратифікації цих домовленостей, поки він не розв’яже всі свої конституційні проблеми".

"В українсько-російських стосунках, які є принципово закриті для громадськості, домовленості, які відбуваються, важать більше, ніж пізніше оприлюдненні документи", - зазначив заступник голови УНП", - сказав Кириленко.

"Висновки про здачу Росії стратегічних об’єктів, - зазначив народний депутат, - дозволяє робити тенденція, яка існує в україно-російських стосунках і, яка полягає в тому, що Україна вже протягом багатьох років йде на односторонні поступки Росії, і без них не обходиться жодна зустріч Кучми з Путіним. Останній приклад – часткова передача Росії Керч-Енікальського каналу".

На думку В’ячеслава Кириленка, "подальші, україно-російські стосунки будуть розвиватися відповідно від політичної ситуації в обох країнах: Путіну напередодні президентських виборів дуже важливо продемонструвати свої перемоги над слабкою та недемократичною Україною".

Читайте також:

КУЧМА ВІДДАСТЬ ПУТІНУ "ОДЕСА-БРОДИ"?


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News