Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма сказав Ющенку, що він за прямі вибори президента

Понеділок, 26 січня 2004, 19:21
Леонід Кучма є прихильником прямих президентських виборів і виступає проти того, щоб главу держави обирали не на всенародних виборах, а в парламенті.

Про це він сказав Віктору Ющенку на їхній зустрічі минулого тижня, розповів лідер "Нашої України" під спілкування з журналістами в Тбілісі.

"Це – слова президента з даної проблеми. А як буде поводитися влада – це вже інше питання," – заявив Ющенко, повідомляє прес-служба "Нашої України".

Коментуючи нинішню ситуацію в Україні, Ющенко підкреслив, що "опозиція в Україні єдина й сильна. А головним її досягненням протягом останніх двох місяців є те, що владі не вдалося скасувати прямі президентські вибори".

"Останні події згуртували представників опозиції, і ми вистояли. А одна з найбільших перемог – це надзвичайна підтримка українців, адже 88% громадян проти виборів президента парламентом," – відзначив лідер "Нашої України".

Він також позитивно оцінив той факт, що міжнародна спільнота розуміє ситуацію, яка склалася в Україні.

За словами Ющенка, під час заходів з інавгурації президента Грузії він мав численні зустрічі з представниками дипломатичних місій, які виявляли обізнаність ситуацією, яка склалася в державі.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...