Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Суперниками брата Васильєва будуть 40 осіб

Вівторок, 27 січня 2004, 10:30
Глава Державної податкової адміністрації в Донецькій області Олександр Васильєв зареєстрований кандидатом у народні депутати на довиборах по виборчому окрузі №61 у Донецькій області.

Про це повідомляє агентство Інтерфакс-Україна.

Довибори у Верховну Раду по цьому округу відбудуться 7 березня. Крім Олександра Васильєва висунулися 40 претендентів, з яких 14 уже зареєстровані.

Олександр Васильєв є рідним братом генерального прокурора України Геннадія Васильєва, який до цього призначення був народним депутатом від округу №61.

Також зареєстровані кандидатами безпартійний директор радіотелевізійного транслювального центра АР Крим Олексій Дмитрієв.

Представник Комуністичної партії України, викладач Донецького аграрного державного технікуму Ігор Могилевський також був зареєстрований.

Серед претендентів є також три представники Партії регіонів України - шкільний викладач Оксана Алексєєва, зубний лікар Юрій Грибаков, директор Ясиноватського медичного підприємства "МІД-сервіс" Олексій Федорко.

Раніше висловлювалися прогнози, що по цьому округу ще раз спробує завоювати депутатський мандат лідер Прогресивно-соціалістичної партії України Наталя Вітренко, однак вона не подала заяви про висування.

Серед зареєстрованих також є пенсіонер, студент, тимчасово непрацюючий, фермер, які не є широко відомими особами.

Подав заяву про висування своєї кандидатури і колишній прес-секретар голови Народного Руху України В'ячеслава Чорновола Дмитро Понамарчук, який у своїй заяві вказав лише, що він є кореспондентом, однак не вказав, якого видання.

Висування кандидатів для участі в проміжних виборах по 61 округу завершилося 26 січня. Останній термін реєстрації кандидатів - 10 лютого.

Проміжні вибори в окрузі №61 проводяться замість обраного по цьому округу народного депутата Геннадія Васильєва.

Його повноваження були достроково припинені постановою парламенту від 11 грудня за власною заявою депутата в зв'язку з призначенням його указом президента від 18 листопаду генеральним прокурором України.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування