Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Ахмєтов взявся за енергетику

Вівторок, 27 січня 2004, 13:35
Антимонопольний комітет України надав ЗАТ "Систем Кепітал Менеджмент" дозвіл на придбання частки у статутному фонді ТОВ "Східенерго". Про це УНІАН повідомили в прес-службі АМК.

За інформацією АМК, це дозволить "СКМ" отримати більш ніж 50% голосів у вищому органі управління ТОВ.

ТОВ "Східенерго" (м. Донецьк) діє на ринку виробництва електроенергії, а також виробництва і централізованого постачання теплової енергії.

"Східенерго" поставляє половину споживаної в Донецькій і Луганській областях електроенергії. Компанія також займається проектуванням, ремонтом доріг, підприємств, об'єктів енергетики, виготовленням технологічного устаткування, виробництвом і реалізацією продуктів харчування, сільськогосподарської продукції тощо.

Статутний фонд “Східенерго” становить 11,8 тис. грн.

З 1 квітня 2002 року три з п'яти теплових електростанцій "Донбасенерго" – Луганська, Зуєвська і Кураховська – надані в оренду компанії “Східенерго”.

Нагадаємо, що ці три ТЕС 28 квітня 2001 року були продані компанії "Техремпостач" на аукціоні за борги перед низкою підприємств за 208 млн. грн. До 31 березня 2002 року "Техремпостач" надавала придбані нею ТЕС в оренду компанії "Донбасенерго".

Компанія "Систем Кепітал Менеджмент" належить Рінату Ахмєтову.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування