Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Комуністи обурені, що Пауелл у Саакашвілі вчив Ющенка, як робити революції

Вівторок, 27 січня 2004, 15:19
Комуністична партія вважає, що США приступили до реалізації плану по приведенню до влади в країнах "нової демократії" ультранаціоналістичних сил, у тому числі по обранню Ющенка президентом України.

Про це говориться в заяві комуністів, розповсюдженій у вівторок прес-службою партії.

КПУ вважає, що присутній на інаугурації Саакашвілі держсекретар США Пауелл "особисто "освятив" виконання одного з пунктів Резолюції адміністрації Буша по зовнішньополітичних питаннях "про розширення свобод" у багатьох "нових", але найчастіше, як підкреслюють американці, "тендітних", демократичних державах Європи.

Наслідком чого, на їх думку, стало приведення американцями до влади в Грузії представника ультранаціоналістичних сил

Наступним пунктом реалізації такої зовнішньополітичної стратегії США, вважають комуністи, може стати Україна.

"Це підтверджує і стаття в газеті "Вашингтон пост" під назвою "Резолюція для України", і факт "виклику на килим" до Пауэлла в Тбілісі найбільш активних представників блоку "Наша Україна" на чолі з Ющенком", - відзначається в заяві.

КПУ вважає, що конкретні задачі по "розширенню волі" в Україні ставляться і "нашоукраїнцям".

"Але для прямого втручання потрібен привід. І до створення такого приводу сьогодні ведуть справу українські правонаціоналістичні сили на чолі з Ющенком, намагаючись дестабілізувати ситуацію в країні", - говориться в заяві.

"США розуміють, що на "грузинський варіант" "нашисти" не здатні, тому що наш народ за ними не піде, вбачаючи в ющенківцях продовжувачів справи дивізії СС "Галичина", - відзначає прес-служба комуністів.

У заяві припускається, що саме тому проводять з Ющенком постійні консультації, у тому числі й у Тбілісі.

"Комуністи України твердо переконані в тому, що у разі приходу до влади Ющенко правонаціоналістичні сили приведуть сюди війська НАТО, розірвуть усі зв'язки з Росією, затіють новий грандіозний перерозподіл власності, знищать в Україні останні паростки демократії", - говориться в заяві.

"Тому що вони будуть захищати не інтереси трудящих, а свої власні кланові інтереси й інтереси тих країн - "жандармів світу", що хочуть правити й в Україні", - вважає КПУ.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування