Після року Путіна буде рік Квасневського

Вівторок, 27 січня 2004, 16:48
Президент України Леонід Кучма підписав указ "Про проведення Року Республіки Польща в Україні".

Про це повідомила прес-служба президента України.

Цей документ видано з метою поглиблення стратегічного партнерства, зміцнення зв‘язків між Україною і Республікою Польща в економічній і гуманітарній сферах, йдеться у повідомленні.

Також метою цього документу є виконання домовленостей, досягнутих під час зустрічей на вищому рівні між президентами України і Республіки Польща.

Глава держави постановив провести у 2004 році Рік Республіки Польща в Україні.

Згідно з документом, утворено Організаційний комітет з підготовки та проведення Року Республіки Польща в Україні і затверджено його персональний склад.

Президент України призначив Дмитра Табачника – віце-прем‘єр-міністра України – головою Організаційного комітету.

Кабінет міністрів України та Організаційний комітет мають розробити та погодити в місячний строк із польською стороною план заходів щодо проведення Року Республіки Польща в Україні.

Урядові, Раді міністрів Автономної Республіки Крим, обласним, Київській та Севастопольській міським державним адміністраціям доручено забезпечити реалізацію заходів з проведення Року Республіки Польща в Україні та у встановленому порядку вирішити питання щодо їх фінансування.

Леонід Кучма зобов‘язав Державний комітет телебачення і радіомовлення України організувати широке висвітлення в засобах масової інформації заходів із проведення Року Республіки Польща в Україні.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування