Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Депутати з "Нашої України" не переходили до Януковича

Середа, 28 січня 2004, 14:47
Народні депутати, члени "Нашої України" Віктор Балога та Іван Іванчо не виходили зі складу фракції блоку Віктора Ющенка, як повідомляли окремі ЗМІ, і не входили до фракції "Регіони України".

"Інформація про мій вихід з фракції "Наша Україна" не відповідає дійсності", - заявив Віктор Балога прес-службі "Нашої України".

У своїй заяві Балога зокрема додав, що ця інформація є "чистої води провокація і спрямована на розкол опозиційних сил, які не згодні з антизаконними діями представників "червоної троянди".

В свою чергу народний депутат Іван Іванчо відреагував на таку інформацію словами: "Велика брехня. Я взагалі в санаторії і вперше про це чую."

Інформацію про перехід народних депутатів Балоги та Іванчо з фракції "Наша Україна" до фракції Партії Регіонів поширила Закарпатська обласна газета "Репортер" на своєму інтернет-сайті.

Там вона повідомила, що "із конфіденційних джерел у Києві стало відомо, що лідери Закарпатської регіональної організації партії "Наша Україна" народні депутати Віктор Балога та Іван Іванчо подали заяви про вихід із фракції "НУ" та перехід у фракцію Партії Регіонів."

"Кажуть, що офіційно про це буде оголошено на черговій сесії верховної Ради, яка відкривається 3 лютого", – йдеться у повідомленні газети "Репортер".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування