Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

НРУ вважає комуністів "червоно-коричневими підлабузниками" влади і Москви

Середа, 28 січня 2004, 15:43
Народний Рух України вважає, що керівники Комуністичної партії виконують провокаційну роль, відведену їм владою.

Про це йдеться в заяві Народного Руху у відповідь на вівторкову заяву КПУ, де Віктор Ющенко і Михайло Саакашвілі називаються ставлениками американської адміністрації.

В заяві говориться, що "прес-служба КПУ розповсюдила заяву, в якій зводиться наклеп на обраного близько 96% виборців президента Грузії Михайла Саакашвілі, ставиться під сумнів право грузинського народу на демократичний вибір власного майбутнього".

Прес-служба також стверджує, що у заяві КПУ обливають брудом партії, які входять до блоку "Наша Україна", та особисто Віктора Ющенка.

Це, на думку прес-служби, знову засвідчує провокаційну роль, яка відведена чинним режимом продажній комуністичній верхівці – розколоти лави опозиції, дезінформувати українське суспільство та не допустити подальших кроків на шляху утвердження демократичного устрою в Україні.

"Одночасно комуністична верхівка, – говориться в заяві НРУ, – продовжує виконувати інструкції своїх московських "товаріщєй", плекаючи надію на повернення "старшого брата" і мріючи про відновлення його колоніального панування в Україні".

НРУ вважає, що комуністи "бояться вияву солідарності світової демократичної спільноти щодо зусиль українських патріотично-демократичних сил відновити демократію в Україні і забезпечити українському народові гідні умови життя".

Якщо українці зроблять остаточний вибір на користь демократії, прав людини, європейських стандартів життя, то комуністи втратять історичну перспективу, а влада кланово-олігархічних угрупувань піде в небуття, вважає НРУ.

В заяві відзначається, що "український народ гідний своєї історичної долі – бути рівноправним членом у колі цивілізованих народів світу, а не "Малоросійською губернією" в складі Російської імперії".

В заяві також наголошується, що НРУ рішуче засуджує "спроби кланово-олігархічної угруповань і їх "червоно-коричневих" підлабузників позбавити український народ конституційного права обирати свою владу і заявляє про свою готовність боронити суверенітет і незалежність України".


Читайте також:

Комуністи впевнені, що Пауелл у Саакашвілі вчив Ющенка, як робити революції


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування