Мартинюк, Грищенко, Чалий і Задорожній приїхали до ПАРЄ з чіткою позицією

Середа, 28 січня 2004, 17:29
Міністерство закордонних справ України сподівається на ухвалення "максимально збалансованого рішення" за результатами обговорення в Парламентській Асамблеї Ради Європи ходу української конституційної реформи.

Про це в інтерв'ю журналістам у середу сказав керівник прес-служби українського МЗС Маркіян Лубківський, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

Лубківський підкреслив, що "саме на це спрямовані дії депутатів Верховної Ради і представників МЗС, що прибули до Страсбургу".

За словами Лубківського, мова йде про те, щоб донести до представників ПАРЄ максимально чітку інформацію про конституційну реформу в Україні, щоб у них не було з цього приводу жодних сумнівів і побоювань.

"В української делегації є чітка позиція і не менш чітке бачення того, яким повинен бути підсумковий документ: він повинен максимально відповідати реальному стану речей і не створювати штучних перешкод на шляху інтеграції України до європейських структур".

Як відомо, до Страсбургу прибули в середу перший заступник глави Верховної Ради Адам Мартинюк, міністр закордонних справ Костянтин Грищенко, його перший заступник з питань європейської інтеграції Олександр Чалий, постійний представник президента при Верховній Раді Олександр Задорожній.

Читайте також:

ПАРЄ СПОДІВАЄТЬСЯ, ЩО КУЧМА НЕ ПІДЕ НА ТРЕТІЙ ТЕРМІН


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News