Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМУ І ПУТІНА ХОТІЛИ ПІДСЛУХАТИ

Четвер, 29 січня 2004, 11:18
Під час візиту президента Росії Володимира Путіна в Україну співробітники служби Державної охорони при президенті України знайшли в ресторані, де повинні були обідати президенти, пристрої для підслуховування, повідомляє "Україна кримінальна".

Як повідомляє видання, під час візиту Путіна в Україну 23-24 січня, крім численних протокольних заходів, був запланований обід двох президентів.

Місцем для обіду був обраний елітний київський ресторан "Егоїст" на вулиці Московській, 442, який, за даними "УК", належить Олені Голубченко, дружині колишнього віце-прем'єра України.

У залі, де повинні були обідати президенти, співробітники держохорони президента України знайшли п'ять стаціонарних відеозвукозаписних пристроїв, замаскованих в інтер'єрі залу.

"Ця обставина не стала приводом для скасування званого обіду, що пройшов, як і планувалося, у теплій дружній обстановці", - пише видання.

Як відзначає "Україна кримінальна", ця обставина може слугувати причиною відставки начальника управління Державної охорони при президенті України генерала Валерія Строгого.

Широким колам громадськості "Егоїст" став відомий восени 2002 року після скандального затримання в ресторані депутата Володимира Сивковича і бізнесмена Костянтина Григоришина.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування