Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Чорномирдін відхрестився від Лазаренка

Четвер, 29 січня 2004, 14:03
Надзвичайний і Повноважний посол Росії в Україні Віктор Чорномирдін зазначає, що немає жодних підстав пов'язувати його зі справою екс-прем'єр-міністра України Павла Лазаренка. Про це він сказав сьогодні в інтерв'ю журналістам.

"Мене аж ніяк не можна пов'язати з Лазаренком і справами Лазаренка. Я жодного відношення до цього не маю", - сказав Чорномирдін.

Водночас Чорномирдін зазначив: "Інша справа, що до Лазаренка, напевно, є питання, у тому числі й пов'язані з російськими справами".

За його словами, він і Лазаренко займали посади прем'єр-міністрів України і Росії одночасно.

"Він прем'єром був, і я був прем'єром, це було в один нетривалий час, коли я його мало знав, але у нас нічого спільного немає з ним, і бути не могло. Я далекий від таких методів і прийомів, якими користувався Лазаренко", - сказав Чорномирдін.

Як повідомлялося раніше, 5 січня колишнього заступника міністра фінансів РФ, а зараз - члена Ради Федерації Андрія Вавілова було затримано владою США для допиту у справі колишнього прем'єр-міністра України Лазаренка.

Американська влада затримала Вавілова 5 січня, коли сенатор разом з дружиною летів власним літаком на один із гірськолижних курортів. Літак примусово посадили в Каліфорнії. Агенти ФБР допитували Вавілова і його дружину декілька годин.

В інтерв'ю телеканалу НТВ Вавілов підтвердив факт затримання і допиту. "Йшлося про поставки товарів Єдиних енергетичних систем російському Міністерству оборони. А я у той час підписував семисторонню угоду, яка стосувалася фінансування цих поставок", - заявив сенатор.

Як повідомляє РБК, у разі появи на американській землі також примусово будуть допитані екс-президент Росії Борис Єльцин, екс-глава російського уряду, а зараз - посол РФ в Україні Віктор Чорномирдін, а також колишній керівник "Газпрому" Рем Вяхірєв.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування