Васильєв лається і забирає пенсії - заявляє херсонський прокурор

П'ятниця, 30 січня 2004, 10:20
29 січня на засіданні розширеної колегії Генеральної прокуратури за підсумками роботи у 2003 році прокурор Херсонської області Микола Банчук заявив публічно, що більше не буде "терпіти образ від генерального прокурора Геннадія Васильєва" і відмовляється працювати з ним.

Як передає кореспондент УНІАН, за його словами, приводом для такої заяви стала жорстка критика з боку генпрокурора на адресу роботи прокуратури Херсонської області і зокрема Банчука. Васильєв сказав йому: "А ви бували на роботі? Треба було з'являтись на роботу, тоді знали б про стан справ. Пробачте, дурня ви там валяли".

У відповідь на такі заяви генпрокурора Банчук наголосив: "Ви мене ображаєте уже як людину, а не як прокурора. Чому ви маєте право ображати людину?! Я працював там (у прокуратурі), я відпрацював все своє життя в органах прокуратури! Не сачкував! Не сидів дома щоденно!"

"Чому ви сьогодні взяли на себе такі величезні повноваження ображати людську гідність перед колективом, в якому я все життя пропрацював?! Я більше не буду відповідати ні на які питання! Чому ви прийняли рішення забрати у нас у всіх пенсію, ви його одноосібно прийняли. Чому? Що, ви порадились з кимось?" - запитав прокурор.

За словами Банчука, він не хотів сьогодні цього говорити. "Я хотів до вас прорватись на прийом, але ви мене не прийняли, не вислухали до сьогоднішнього дня. Тому я всім говорю, що з сьогоднішнього дня я напишу рапорт! Тому що під вашим керівництвом не хочу і не буду працювати!", - звернувся він до Васильєва. Сказавши це, Банчук пішов з засідання колегії.



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...