Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Energy Solutions офіційно передала висновки по "Одеса-Броди"

П'ятниця, 30 січня 2004, 14:02
У п'ятницю американська компанія Energy Solutions офіційно передала Міністерству палива і енергетики України підсумковий звіт про техніко-економічне обґрунтування (ТЕО) роботи нафтопроводу "Одеса-Броди".

Про це УНІАН повідомили в прес-службі міністра палива та енергетики України Сергія Єрмілова.

Як йдеться в повідомленні, згідно з протоколом, голова Міжвідомчої робочої групи з цього питання Єрмілов підписав акт прийому-передачі підсумкового звіту.

Окрім цього, за даними прес-служби, в ході завершальної зустрічі директор представництва Energy Solutions Дейвід СІРС "висловив стурбованість і незгоду з поширеною у ЗМІ заявою прес-служби ВАТ "Укртранснафта", в якій стверджується, що Мінпаливенерго нібито чинило тиск на експертів, внаслідок чого висновки проведеного ТЕО виявилися некоректними".

Раніше Єрмілов повідомляв, що Еnergy Solutions розробила 9 варіантів використання нафтопроводу "Одеса-Броди", проте найвигіднішим вважає пряме використання "Одеса-Броди" для поставок каспійської нафти паралельно зі збільшенням поставок російської нафти Придніпровськими нафтомагістралями.

Energy Solution у жовтні 2003 року виграла тендер Мінпаливенерго на розробку техніко-економічного обґрунтування прямого і реверсного використання нафтопроводу "Одеса-Броди".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування