Задорожній обізвав Северинсен і Вольвенд "двома божевільними дамами"

П'ятниця, 30 січня 2004, 15:14
Постійний представник президента України у парламенті Олександр Задорожній розцінює дії ПАРЄ як ультиматум, "щоб Віктор Ющенко став президентом України вже сьогодні".

Так він прокоментував рішення Парламентської Асамблеї Ради Європи, ухвалене в четвер, повідомляє УНІАН.

Депутат вважає, що ПАРЄ засвідчила, що готова гарантувати нам спокійне життя, міжнародний діалог, але лише за умови, якщо Ющенко буде президентом.

"Якщо голова Моніторингового комітету ПАРЄ говорить, що ми будемо продовжувати моніторинг до виборів президента. Ви оберете Ющенка - моніторингу не буде", - сказав Задорожній.

За словами депутата, "нам ставиться ультиматум: або Ющенко - президент країни вже зараз, а не в жовтні, або будемо розглядати питання по Україні, введемо санкції, до тих пір, поки ви самі не погодитись, що Ющенко - ваш президент".

Постійний представник президента України у парламенті вважає резолюцію ПАРЄ абсолютно абсурдною і такою, що не відповідає ані фактичному, ані юридичному змісту. За його словами, положення резолюції виписані "двома божевільними дамами, які не уявляють взагалі, що відбувається в Україні".

Задорожній також сказав, що 46 депутатів ПАРЄ, які проголосували за дану резолюцію, не репрезентують думку всієї ПАРЄ. "І пані Вольвенд, яка працює в абсолютній монархії, вважає, що має право нас вчити", - наголосив Задорожній. [Вольвенд представляє у ПАРЄ Ліхтенштейн – "УП"].

Читайте також:

КУЧМА ПРОГРАВ У СТРАСБУРГУ. ПАРЄ ПІДТРИМАЛА ОБІЦЯНКУ ВИКЛЮЧИТИ УКРАЇНУ З РАДИ ЄВРОПИ

Грищенко виступив на ПАРЄ, а кучмісти закликали закрити засідання в Страсбургу


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування