Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Горинь очолить виборчий штаб "Нашої України"

Вівторок, 10 лютого 2004, 10:23
"Наша Україна", втративши такого помітного політика, як Тарас Чорновіл, отримала натомість не менш відомого та авторитетного на обласному рівні політика – Миколу Гориня.

Горинь не лише повертається до лав Народного руху України, але й очолить львівський міський виборчий штаб "НУ", повідомляє газета "Поступ".

Горинь цю інформацію підтвердити не захотів, оскільки, за його словами, остаточно сформульована пропозиція до нього ще не надходила.

"То залежатиме не від мене. Зателефонуйте мені за день-два – побачимо, що з того вийде", – відповів він. Проте Горинь повідомив, що вже написав заяву на вступ у Народний рух України, членом якого він був на початку 1990-х років.

Водночас голова обласного представництва "НУ", народний депутат Петро Олійник розповів, що ще місяць тому з ініціативи обласної політради блоку та з урахуванням підтримки цієї кандидатури в Києві Миколі Гориню запропонували посаду керівника міського штабу.

Минулого тижня, за словами Олійника, Горинь дав згоду. "Залишилися лише формальності, і, маю надію, ще цього місяця Микола Горинь обійме цю посаду", – зазначив нардеп.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування