Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Тимошенко вважає, що fuck від Турчинова не суперечить баптистським принципам

Вівторок, 10 лютого 2004, 11:19
Юлія Тимошенко вважає, що лідер СПУ Олександр Мороз, підтримавши більшість під час голосування 3 лютого, припустився великої політичної помилки.

Таку думку лідер БЮТ висловила в понеділок під час чат-конференції на власному інтернет-сайті.

В той же час вона зауважила, що не хотіла б вживати слова "зрада" або "продажний".

"У політиці такі ярлики можна використовувати тільки для беззастережного спалення мостів поміж партнерами. І це саме той сценарій, якого від опозиції з нетерпінням чекають. Однак не дочекаються", - зазначила вона.

"На мій погляд, Олександр Мороз – чесний політик, який має певні позиції та політичні погляди і готовий їх відстоювати без огляду на наслідки, а також не завжди враховуючи реальну політичну ситуацію в країні", - сказала Тимошенко.

"На моє переконання, Олександр Олександрович Мороз, підтримавши більшість 3 лютого, припустився великої політичної помилки. Можливо, найбільшої у своєму житті", - додала вона.

"За наслідки цієї помилки опозиційні сили ще будуть розплачуватися, в тому числі й Соціалістична партія. Але це не зрада, а щира самоомана, догматизм в ставленні до партійних програмних засад", - зазначила Тимошенко.

В той же час вона відзначила, що "теорія – дуже корисна, коли вона не входить в протиріччя з практикою, з реальністю".

"Однак, ми разом з СПУ зобов’язані виправити цю помилку і спільними зусиллями не дати здійснитися авантюрі під назвою політична реформа. Ми повинні діяти разом на президентських виборах і обов’язково створювати спільну коаліцію для висунення єдиного кандидата", - сказала Тимошенко.

"Олександр Олександрович – політик досвідчений, розсудливий і мудрий. Він не може не розуміти, що коли опозиційного лідера кличуть на "Інтер", УТ-1, ICTV і запрошують до Піховшека – це чітка ознака того, що опозиційний політик робить щось не те… Чи, може, Олександр Олександрович вірить, що Медведчук, проводячи реформу, почав працювати на Україну?" - зазначила лідер БЮТ.

Під час чату Тимошенко також прокоментувала вчинок Турчинова, коли він 24 грудня в момент голосування більшістю руками показував депутатам нецензурний жест середнім пальцем. На запитання, чи не суперечить це його баптистським переконанням, Тимошенко відповіла наступне:

"Хочу вам повідомити, що Турчинов саме звернувся з скаргою до Конституційного суду. Бо пропрезидентська більшість в ході знаменитого голосування руками 24 грудня за політичну реформу порахувала і середній піднятий палець Турчинова як голос за реформу".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування