Зниклого кандидата в президенти Росії в "Україні" немає

Вівторок, 10 лютого 2004, 16:11
Адміністрація київського готелю "Україна" не підтверджує повідомлення про те, що в готелі оселився кандидат у президенти Росії Іван Рибкін, який перебуває у розшуку.

"У нас людини з таким ім'ям немає. Ми дивилися по всіх комп'ютерних базах даних", - сказала адміністратор готелю, повідомляє РІА "Новости".

Коментуючи повідомлення про те, що Рибкін проживає в готелі "Україна" без реєстрації, адміністратор відзначила: "Це просто неможливо".

Раніше один з депутатів Верховної Ради України, що представляє опозицію, повідомив, що 6-8 лютого зниклий кандидат у президенти РФ Рибкін знаходився в Києві і зустрічався з рядом видних опонентів президента Леоніда Кучми, повідомляє "Інтерфакс-Україна".

За словами джерела, Рибкін говорив, що перед поїздкою до Києва спілкувався з підприємцем Борисом Березовським, що проживає у Лондоні.

"Незрозуміло, чому російські правоохоронні органи і ЗМІ підняли такий галас з приводу зникнення Рибкіна, якщо весь цей час його можна було легко побачити в київському готелі "Україна", - сказав депутат.

Разом з тим, за деякими даними, Рибкін знаходився в цьому готелі без офіційної реєстрації. Поки що не надійшла реакція на ці повідомлення з боку правоохоронних органів України і РФ.

Кандидат у президенти Росії Рибкін зник вечері 5 лютого. У неділю з заявою про його зникнення в міліцію звернулася дружина. Розшуком кандидата в президенти РФ займаються Московський карний розшук, прокуратура й УФСБ по Москві і Московській області.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування