Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Порошенко заради Ющенка готовий пожертвувати фабрикою. Хоч сам проти кумівства

Вівторок, 10 лютого 2004, 20:32
Політкоординатор "Нашої України" Петро Порошенко не вважає, що відхід Тараса Чорновола якось пов'язаний із атмосферою у середині фракції Ющенка.

"Внутрішнє середовище "Нашої України" є справжньою політичною силою. І амбіції, які б заважали ефективній та командній праці в середині блоку, відсутні", - сказав Порошенко під час інтернет-конференції.

Порошенко також висловив жаль з того приводу, що амбіції Тараса Чорновола використовуються для боротьби з опозицією.

"Прикро, коли певні сили використовують власні амбіції Тараса для того, щоб якнайдошкульніше вдарити по демократії. На жаль, від Тараса, на відміну від президентської більшості, ми не захищалися", - прокоментував Порошенко.

"Я б дуже хотів, щоб для Чорновола демократичне майбутнє Батьківщини було набагато важливішим його власних амбіцій", - додав Порошенко.

На питання відвідувачів чату, чи "потрібні якісь дуже серйозні дії заради збереження фракції "Наша Україна", Порошенко відповів: "Я глибоко переконаний, що всі питання у фракції вирішуються чесно, морально і прозоро".

Стосовно шансів приходу до влади Ющенка у цьому році, Порошенко сказав: "Стовідсоткові. Якщо ми захистимо право народу на чесні і прозорі вибори. І якщо народ залишиться небайдужим до долі України".

Коли Порошенка запитали щодо готовності "покласти на олтар перемоги демократичних сил, продати фабрику Карла Маркса", він сказав: "Задля перемоги я особисто готовий на багато речей".

На питання про спроби члена СДПУ(О) Нестора Шуфрича усунути Порошенка з посади голови бюджетного комітету, він запропонував "це шоу" якнайшвидше припинити.

"Громадяни Черкас можуть підтвердити, що за Шуфрича голосували ті, хто підписалися про отримання грошей, тобто продали Шуфричу свої голоси. Цинізм ситуації полягає у тому, що це документально підтверджено, однак це не цікавить владу та правоохоронні органи".

Говорячи про себе, Порошенко сказав, що він "не націоналіст і не прихильник радикальних кроків, які приписуються нашому блоку".

Про приватне життя Порошенко сказав, що у нього "найкраща дружина в світі". "Її звати Марина, вона лікар-кардіолог, кандидат медичних наук. Також маю четверо найкращих дітей. Цього року виповнюється 20 років нашій родині".

"Старшому синові, Устиму, скоро буде 19 років, він студент другого курсу Київського університету. Молодшому, Михайлу, нещодавно виповнилось 2 роки, він працює головою родини. А двом дівчаткам - по 4 рочки, вони - мамині помічниці".

На питання, як Порошенко ставиться до кумівства, він сказав: "У політиці – негативно". Однак через деякий час ці слова Порошенка прибрали з сайту "Нашої України".

Як відомо, Віктор Ющенко і Петро Порошенко є кумами.

В чаті Порошенка залишилася тільки така його відповідь: "Як віруюча людина я вважаю, що мати чесну людини хрещеним батьком або мамою для дітей – конче необхідно для того, щоб привести дітей до Бога".


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...