Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Рибкін був у Києві в "добрих людей"

Вівторок, 10 лютого 2004, 21:26
Зниклий 5 лютого Іван Рибкін прилетів у вівторок ввечері у Москву з Києва. В інтерв'ю телекомпанії НТВ кандидат у президенти РФ заявив: "Я, слава Богу, тут, на своїй рідній землі".

На всі питання він відповідав дуже ухильно. На питання про те, чи не утримували його в Києві, він заявив: "Мене утримати дуже складно, але я вважаю, що в Києві є і гарні люди, яким я дуже вдячний".

Рибкін відмовився коментувати той факт, що в неділю з заявою про його зникнення в міліцію звернулася дружина, після чого він був оголошений у розшук.

"Більше нічого говорити не буду, коментувати не буду", - сказав він, повідомляють РІА "Новости".

Як відомо, зниклий Рибкін найшовся у Києві у вівторок вдень. Перед цим один з депутатів Верховної Ради, який представляє опозицію, повідомив "Інтерфакс-Україна", що Рибкін у Києві зустрічався з рядом видних опонентів президента Леоніда Кучми.

За словами джерела, Рибкін говорив, що перед поїздкою в Київ спілкувався з підприємцем Борисом Березовським, який мешкає в Лондоні.

У той же час прес-секретар Віктора Ющенка, заступник Олександра Мороза Йосип Вінський і права рука Юлії Тимошенко Олександр Турчинов спростували контакти лідерів з Рибкіним. Петро Симоненко особисто заявив пресі, що не зустрічався з російським політиком.

Читайте також:

Лідери БЮТ, Компартії, "Нашої України" і Соцпартії не зустрічалися в Києві з Рибкіним

РИБКІН ЗНАЙШОВСЯ В КИЄВІ. ВІН ГУЛЯВ З ДРУЗЯМИ

Зниклого кандидата в президенти Росії в "Україні" немає


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування