Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

За вступ у фракцію Медведчука-молодшого пропонують 30 тисяч доларів

Середа, 11 лютого 2004, 10:42
За вступ у депутатську групу "Соціальна справедливість" депутатам Львівської облради пропонують 30 тис. доларів, а також щомісячну доплату в розмірі 3 тис. доларів. Якщо вони погодяться.

Про це повідомив у вівторок на прес-конференції у Дрогобичі голова Львівської облради Михайло Сендак, пише "Львівська газета".

Він зазначив, що інформація про суми, які пропонують депутатам за перехід у фракцію "Соціальна справедливість", є неофіційною.

Голова облради дізнався про це від одного з депутатів, якому надходила така пропозиція.

Михайло Сендак розповів, що "есдеки утворили спеціальну групу, учасники якої об’їжджають усіх депутатів облради незалежно від їх партійної приналежності і пропонують їм перейти у фракцію "Соціальна справедливість".

Михайло Сендак у черговий раз запевнив присутніх депутатів, що не має наміру добровільно йти у відставку з посади голови Львівської облради.

Депутатська група "Соціальна справедливість" налічує 28 депутатів. Для того, щоб проголосувати за недовіру голові обласної ради, потрібно дві третини голосів, тобто 54 депутати. Загалом у Львівській облраді 81 депутат.

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...