Після "Сільських вістей" і "Свободи" закриють 5 канал?

Четвер, 12 лютого 2004, 16:21
Лідер "Нашої України" Віктор Ющенко володіє інформацією, що після Радіо "Свободи" влада спробує закрити 5-й канал. Про це він сказав у коментарі з приводу відмови трансляції Радіо "Свобода", повідомляє прес-служба блоку.

"Мені прикро, що майже 8 мільйонів українців, які через Радіо "Свобода" спілкуються зі світом, дізнаються останні новини, більше не матимуть такої можливості. Вони будуть позбавлені елементарного конституційного права на інформацію через те, що "Свободи" не буде на FM-хвилях", – заявив Ющенко.

Він переконаний, що рішення про припинення трансляції "Свободи" в FM-діапазоні – політичне і не стосується якихось питань, пов’язаних із бізнесом.

Лідер "Нашої України" припускає, що влада на цьому не зупиниться й продовжить ревізію українського інформаційного простору.

"Якщо за вісім місяців до виборів затуляють рота одразу двом дуже популярним засобам масової інформації – значить, будуть і наступні "незручні" мас-медіа, як центральні, так і регіональні", – сказав він.

За словами Ющенка, він володіє інформацією про те, що господарський суд розпочав судові дії проти П’ятого каналу стосовно відкликання ліцензії на мовлення.

"Не треба впадати у відчай. Настане час, коли особи, причетні до політичної цензури, понесуть відповідальність згідно зі статтями Кримінального Кодексу України", – наголосив Ющенко.

Читайте також:

СДПУ(О) ВИКИНУЛО РАДІО "СВОБОДА" З ЕФІРУ



"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування