Українська міліція буде моніторити Інтернет

П'ятниця, 13 лютого 2004, 14:04
Для оперативного інформування керівництва Міністерства внутрішніх справ компанією Finport Technologies на базі Web-Observer створена і здана у експлуатацію інформаційно-моніторингова система МВС України.

Система відстежуватиме критичні публікації в ЗМІ, інформацію про найважливіші події в Україні і СНД, проблемні питання діяльності Міністерства, його структурні підрозділи, обласні, міські і районні Управління внутрішніх справ, стан громадської думки про діяльність МВС.

Як повідомляється в прес-релізі компанії, на думку керівництва Центру громадських зв'язків МВС, українська міліція приділяє багато уваги публікаціям у ЗМІ, реагуванню на звертання громадян, факти порушення законності, що допомагає піднімати імідж правоохоронної системи.

У той же час, використання новітніх досягнень інформаційних технологій дозволить істотно підвищити ефективність роботи органів захисту правопорядку.

Система має оригінальний інтерфейс і рубрикацію, спирається на останні досягнення Finport Technologies в області моніторингу, обробки і структурування даних.

В даний момент відслідковуються публікації на більш ніж 300 центральних і регіональних інформаційних ресурсах України, що, відповідно до оцінок фахівців Finport Technologies, покриває близько 90% національного сегмента мережі Інтернет. Крім того, моніторингова система оперативно доставляє інформацію, опубліковану в найвпливовіших російських і світових ЗМІ.

Інформаційно-моніторингова система Міністерства внутрішніх справ дозволяє одержувати останні новини, створювати добірки з найважливіших тем, вибирати необхідні ресурси зі списку джерел, створювати автоматично огляди і статистичні звіти.

Тепер працівники Центру громадських зв'язків МВС будуть оперативно одержувати інформацію про все, що відбувається в Україні, про найважливіші події. Відповідні служби Міністерства зможуть також у режимі реального часу одержувати публікації про діяльності центральних органів влади і правоохоронних органів, про оцінку роботи міліції і її керівників, що дозволить удосконалювати охорону правопорядку в Україні, говориться в прес-релізі.

Компанія Finport Technologies Inc спеціалізується на розробці інформаційних систем для державних установ і великих комерційних компаній. Серед власних розробок компанії - інформаційно-моніторингова система Web-Observer, що автоматизує процес збору, обробки і структурування даних.

Системи на базі Web-Observer забезпечують автоматичну виїмку, розбирання і занесення в базу нових публікацій із джерел в Інтернет і інформаційні повідомлення, що приходять по електронній пошті; доступ до сформованої бази публікацій за допомогою пошукового користувальницького web-інтерфейсу, що враховує базову морфологію російської, української й англійської мов;

Система також забезпечує доставку добірок інформаційних повідомлень на електронні адреси і/або мобільні телефони; автоматичну класифікацію повідомлень, що надходять у систему, відповідно до рубрикації; генерацію статистичних звітів і конвертацію результатів у формати документів Word або Excel.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

11:18
АРМА просить Раду та РНБО розв'язати проблему Сахалінського родовища
11:04
Курс валют на 29 березня: офіційна гривня зміцнилась до євро
10:58
У Києві чоловік заради помсти колишній вбив її цуценя: поліція оголосила про підозру
10:57
Виробництво напівпровідників у Південній Кореї зросло найбільше з 2009 року
10:56
Сирський: Якщо росіяни знову рушать на Харків, він стане для них фатальним містом
10:56
Футзальний клуб знявся з чемпіонату України через перехід гравців у стан повної бойової готовності
10:50
Завершення опалювального сезону до кінця тижня заощадило б пів мільярда кубометрів газу - Чернишов
10:35
Франківщина, Черкащина, Київщина й Вінниччина: в ОВА розповіли про наслідки атаки
10:32
Молдова не підтверджує дані про проліт ракет своєю територією під час удару РФ по Україні
10:32
Сирський про "мобілізацію 500 тисяч": Після аудиту ця цифра суттєво зменшена
Усі новини...