Нашоукраїнець Жванія заперечує, що зустрічався з Рибкіним

П'ятниця, 13 лютого 2004, 16:50
Джерело у Верховній Раді України повідомляє деякі подробиці перебування кандидата в президенти РФ Івана Рибкіна в Києві.

За його словами, київські бізнесмени Ігор Керезь і Сергій Безсмертний "займалися кандидатом у президенти РФ Іваном Рибкіним постійно" під час його перебування в Києві.

"Вони бронювали йому через Раду квитки в різні країни (він ними не скористався). Вони ж узяли йому квитки в Москву", - затверджує джерело.

Це ж джерело повідомило про зустріч Рибкіна в Києві з депутатом Верховної Ради від фракції "Наша Україна" Давидом Жванією.

У той же час сам Жванія в телефонному інтерв'ю в п'ятницю заявив, що не зустрічався останніми днями з Рибкіним.

"Я б із задоволенням зустрівся з Іваном Петровичем, з яким я знайомий з часу, коли він очолював Раду Безпеки Росії, але в Києві ми не бачилися", - відзначив він.

За словами Жванії, з неділі він був "на історичній батьківщині - у Грузії". Можливість зустрічі з Рибкіним у Києві в п'ятницю-суботу на минулому тижні він заперечував.

Разом з тим депутат сказав, що знайомий з Керезем, який працював у його фірмі до обрання Жванії в парламент України.

"Цілком можливо, що в моїх співробітників залишилися зв'язки з Рибкіним, але я не можу говорити за них, зустрічалися вони зараз з ним у Києві чи ні", - сказав Жванія.

Поки не вдалося зв'язатися з Керезем і Безсмертним, щоб одержати їхню реакцію.

Раніше повідомлялося, що Рибкін з 5 по 10 лютого знаходився в Києві.

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування