ПОДАТКОВА МАСОВО АТАКУЄ "НАШУ УКРАЇНУ"

П'ятниця, 13 лютого 2004, 17:51
Народний депутат України Євген Червоненко повідомив, що "у п'ятницю, 13 лютого, вже після закінчення робочого дня, о 17.00 десант податкової разом із міліцією одночасно почали перевірку всіх підприємств, які входять до складу Концерну "Орлан", незалежно від галузі їхньої діяльності".

"У цих "бойових діях" я впізнаю почерк колишнього голови Львівської обласної ДПА, а нині – першого заступника голови ДПАУ Сергія Медведчука", – заявив Червоненко в коментарі прес-службі "Нашої України".

"Останні події, зокрема - заяви заступника голови ДПАУ Юрія Гриба на адресу Петра Порошенка свідчать, що Медведчук-молодший дуже старається вислужитися за своє призначення на нову посаду", - зазначив депутат.

Він також зазначив, що має інформацію з різних регіонів, що одразу після свого призначення Медведчук, який відповідає в ДПА за кадрову політику, "започаткував справжні репресії у своєму відомстві, викликає з регіонів керівників ДПА і вимагає від них посилити тиск на представників опозиції, погрожуючи їм звільненням".

"Я маю довгу історію стосунків із молодшим Медведчуком, який вів проти мене відкриту війну у Львові і нині намагається узяти реванш", – заявив Червоненко, зазначивши, що чекав, що одразу після призначення Сергія Медведчука "репресії відновляться з новою силою".

"Я підкреслюю, що всі підприємства "Орлану" нещодавно пройшли повні комплексні перевірки податкової, і аудитори не знайшли жодних порушень", – підкреслив почесний президент "Орлану".

Він також відзначив, що "поведінка податкової дає підстави говорити про те, що цю установу використовують як каральний орган і інструмент залякування опозиції: дії податкової в Івано-Франківській та Тернопільській областях, тиск на мене та Порошенка свідчить, що влада на цьому не зупиниться".

"Найбільш цинічним є те, що вони нищать системний бізнес, знищують робочі місця, виганяють на вулицю людей, – зазначив Євген Червоненко. - Я добре знаю історію хвороби Сергія Медведчука і переконаний, що він не зупиниться ні перед чим і вигадає будь-яку підставу для закриття великого підприємства".

Читайте також:

ДПАУ ВЗЯЛАСЯ ЗА ФІРМИ ПОРОШЕНКА

Порошенко судитиметься з ДПАУ і розслідує їх оборудки з ПДВ




Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування