Сендак просить Гербста допомогти зустрітися з Кучмою

П'ятниця, 13 лютого 2004, 19:20
Голова Львівської облради Михайло Сендак попросив посла США в Україні Джона Гербста допомогти йому зустрітися з президентом України Леонідом Кучмою.

Це прохання, як повідомляє прес-служба Львівської обласної ради, було передано в п'ятницю під час зустрічі Сендака з Гербстом у рамках відвідування Львова послом, повідомляє Інтерфакс-Україна.

"Представники адміністрації президента не дають мені можливості зустрітися з Леонідом Кучмою, тому в нього перекручена інформація про Львівщину", - цитує прес-служба слова Сендака.

Крім того, під час зустрічі Сендак заявив Гербсту, що йому і його родичам "загрожують, шантажують дітьми й онуками, вимагаючи написати заяву про звільнення з посади голови обласної ради". Що ж стосується ситуації у Львівській обласній раді, то його голова вважає, що зараз демократії у Львівській області намагаються зламати хребет.

"Депутатам викручують руки і насильницькими методами заганяють у групу "Соціальна справедливість" (лідером цієї групи є заступник голови ДПАУ Сергій Медведчук, що раніше займав посаду глави ДПА у Львівській області).

Під час поїздки у Львівську область Гербст також зустрівся з головою обласної адміністрації Олександром Сендегой і обговорив з ним питання економічного характеру, а також із представниками політичних партій і Главою Української греко-католицької церкви кардиналом Любомиром Гузаром.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News