Україну охопила епідемія вибухів

Понеділок, 16 лютого 2004, 09:30
У неділю о 21.35 у Чернівцях у підсобному приміщенні центрального гастроному, розташованого на першому поверсі Будинку офіцерів, стався вибух.

Як повідомили УНІАН у Міністерстві з питань надзвичайних ситуацій, у результаті вибуху постраждало 18 осіб, з яких 10 госпіталізовано з травмами різних ступенів (4 - у важкому стані).

Частково пошкоджено будівельні конструкції будівлі, вікна перших поверхів житлових будинків, розташованих навпроти, 5 автомобілів.

Як повідомило відповідальне джерело у міськуправлінні МНС, більшість постраждалих - люди, які стояли на тролейбусній зупинці. Їх порізало склом від ударної хвилі.

За словами співрозмовника агентства, крім версії про вибух газу розглядається також диверсія.

Створено спеціальну комісію, яка визначить ступінь небезпеки обвалу всього Будинку офіцерів, оскільки дуже сильно пошкоджено перекриття.

Як відомо, 14 лютого у Донецьку на першому поверсі дев'ятиповерхового житлового будинку у приміщенні продовольчого магазину "Україна" стався вибух, після якого виникла пожежа.

Ще раніше у середу стався вибух у приміщенні Дарницького суду Києва. За фактом події київська прокуратура порушила кримінальну справу за статтею "замах на навмисне вбивство".



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування