Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

СДПУ(О) закликає киян закидати Омельченка листами

Понеділок, 16 лютого 2004, 17:54
Київський міський комітет СДПУ(О) ініціює кампанію проти міського голови Олександра Омельченка в зв'язку із наміром підняти ціни на проїзд у міському транспорті.

Як повідомляє прес-служба київської відділення СДПУ(О), вони поширюватимуть серед людей типовий бланк заяви до столичної мерії, в якій можна висловити власну думку стосовно підняття цін на транспортні послуги. Як інший варіант, київське СДПУ(О) пропонує зателефонувати з цього питання особисто Олександру Омельченку.

У заяві на ім'я Омельченка, яку пропонується підписувати киянам, сказано: "Шановний Олександре Олександровичу! Особисто мені накладно витрачати додаткові кошти на проїзд у міському транспорті, платити 1 грн. за проїзд у метрополітені, 75 коп. – у наземному транспорті. Прошу знайти їх у бюджеті міста Києва. Якщо ціни будуть підвищені, маю намір звернутися до президента України, Кабінету Міністрів України та Верховної Ради України з проханням сприяти вирішенню цієї проблеми".

Також у запропонованій есдеками заяві подається пункт, за яким людина, що її підпише, погрожує в разі підвищення цін на транспорт звернутися "до сусідів, родичів та близьких з проханням не голосувати за Олександра Омельченка на наступних виборах".

І останнім пунктом запропонованої заяви є наступне: "Прошу звернути увагу на проблеми, з якими я [громадянин, що підписує заяву – "УП"] стискаюся повсякчас". Цю графу есдеки залишили пустою, щоб там можна було записати найболючіші для киян проблеми.

Київський міськкомітет СДПУ(О) наголошує, що проведена Мінекономіки у 1999 перевірка засвідчила: "При діючих на той час тарифах в розмірі 30 коп. київський громадський транспорт не був збитковим".

"Між тим, тоді тарифи збільшили до 50 коп. У 2003 р. Контрольно-ревізійне управління міста Києва у своєму звіті зазначило: пасажир, який платить 50 коп., приносить Київському метрополітену прибуток у 18 коп".

Як відомо, на попередніх виборах Київського міського голови суперником Олександра Омельченка був один із лідерів СДПУ(О) Григорій Суркіс.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
07:33
Ракетний удар: ворог атакував енергооб’єкти у Дніпропетровській, Івано-Франківській та Львівській областях
06:26
У південно-східних областях втретє за ніч була оголошена ракетна небезпека: у Херсоні пролунали вибухи
05:48
відеоВ Росії на Кубані безпілотники атакували два НПЗ, бітумний завод і військовий аеродром
04:28
ISW оцінив можливості України звільнити всю свою територію від окупантів
03:22
доповненоПольща цієї ночі двічі піднімала в повітря військову авіацію 
02:07
Die Welt оприлюднило мирну угоду, яку Україна та Росія могли підписати на початку війни
01:06
оновлюєтьсяРосіяни запускали ракети: було оголошено масштабну повітряну тривогу
00:54
Німецькі винищувачі перехопили російський  Іл-20 над Балтійським морем
00:38
доповнено, фотоУ Харкові пролунала серія вибухів: пошкоджена медустанова, постраждала пацієнтка
23:40
Іспанія на "Рамштайні" підтвердила плани відправити Україні ракети до Patriot
Усі новини...