Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

ПІСКУНА ПРИЗНАЧИЛИ В РНБОУ

Понеділок, 16 лютого 2004, 18:40
Президент України Леонід Кучма призначив Святослава Піскуна заступником секретаря Ради національної безпеки і оборони України.

Про те, що президент підписав такий указ, його прес-служба повідомила в понеділок.

Як відомо, минулого тижня заступник секретаря РНБОУ Олег Дубина був призначений головою Національної енергетичної компанії.

Святослав Піскун працював генеральним прокурором України в 2002-2003 роках. Він був звільнений з посади за рішенням Координаційної ради з питань боротьби з оргзлочинністю і корупцією. Аналітики вважали, що таким чином Віктор Медведчук позбувся незручного генпрокурора.

Тодішня глава Координаційного комітету Ольга Колінько заявила про численні зловжиння Піскуна.

"Піскун зробив ряд безчесних учинків з використанням службового становища в особистих цілях", - сказала тоді Колінько, нинішній заступник генпрокурора.

За її словами, без оформлення відпустки в другій половині 2002 року Піскун відпочивав у Криму, Об'єднаних Арабських Еміратах, гірськолижному курорті в Альпах - разом 29 днів. За цей час він одержав 5 тис. грн. зарплати, у тому числі за інтенсивність роботи і за виконання особливо важливих доручень.

Тоді Колінько казала, що Генпрокуратура Піскуна зволікає з розслідуванням справ про злочини в сфері економіки. "З надуманих мотивів з інших правоохоронних органів вимагаються справи зі значними сумами завданих збитків, що або затягуються, або закриваються".

Вона заявила, що Піскун через підлеглих апарату Генпрокуратури "примушував прокурорів областей ухвалювати незаконні рішення по кримінальних справах" і з інших питань.

Читайте також:

Піскун. Кінцева зупинка


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування