Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

З пари Ющенко-Симоненко на виборах Мороз підтримає лідера КПУ

Вівторок, 17 лютого 2004, 09:45
Лідер Соцпартії України Олександр Мороз заявляє, що у випадку, якщо до другого туру президентських виборів вийдуть Ющенко та Симоненко, то соціалісти, скоріше за все, підтримають лідера КПУ.

Про це Мороз сказав в ефірі програми "5 копійок" 5-го каналу.

"Ми підтримували Петра Симоненка на минулих виборах у 1999 році. Коли буде така ситуація, ми зважимо всі нюанси. Скоріше за все, це буде Петро Симоненко", - зазначив лідер СПУ.

В той же час інший гість студії Петро Симоненко, відповідаючи на питання, які будуть дії комуністів, якщо відбудеться пара Мороз – Ющенко, сказав: "Ми Мороза будемо підтримувати".

"Бо ми в 1994 році підтримували, і ми заявили на останньому пленумі, що теоретично у нас сьогодні союзники соціалісти. Ми не відмовляємось від цього", - додав він.

За даними Українського центру економічних і політичних досліджень ім. А. Разумкова, якби вибори президента України відбулися наступної неділі, то гарантовані шанси на вихід у другий тур має Ющенко, за якого проголосували б 22,2% виборців.

Його суперниками в другому турі можуть стати лідер Комуністичної партії України Петро Симоненко, за якого сьогодні проголосувало б 13,2% виборців, або прем'єр Віктор Янукович, рейтинг якого складає 10,1%.

Кандидатури лідера Соціалістичного блоку Олександра Мороза і лідера блоку Юлії Тимошенко готові підтримати по 5,6%.

Читайте також:

У Ющенка і Януковича падають рейтинги


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування