Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Новими членами ЦВК стануть люди Ющенка й Мороза?

Вівторок, 17 лютого 2004, 12:56
Лідер фракції СДПУ(О) заявляє про готовність підтримувати кандидатури "Нашої України" і Соцпартії до ЦВК, якщо їх буде винесено на затвердження в парламент.

Про це Кравчук сказав, коментуючи журналістам інформацію про те, що двох кандидатів, поданих президентом до ЦВК, не проголосували, щоб на їх місце внести представників опозиційних сил.

"Я загалом вважаю, що в ЦВК повинні бути представники всіх сил", - сказав Кравчук.

Він також сказав, що СДПУ(О) проголосувало проти власного кандидата - Ігоря Толкачова.

"Ми прийшли до висновку, що він не відповідає посаді, на яку пропонується."

Водночас Кравчук сказав, що йому не відомо, щоб президент збирався вносити на два вакантні місця до ЦВК кандидатури "Нашої України" і Соцпартії.

В то й же час Луценко сказав, що пропозиції партії, надані президенту, залишаються в силі – внести кандидатами на членство в ЦВК екс-депутата Єльяшкевича та керівника секретаріату Соцпартії Олександра Чупахіна.

Як відомо, у вівторок парламент затвердив 10 з 12 нових членів Центральної виборчої комісії, поданих на розгляд парламенту президентом Кучмою.

Парламент дав згоду на призначення членом ЦВК Валерія Бондіка, Ярослава Давидовича, Юрія Донченка, Валентини Завалевської, Володимира Заплатинського, Ігоря Качура, Сергія Ківалова.

Парламент також підтримав кандидатури Руслана Князевича, Михайла Охендовського і Броніслава Райковського.

Читайте також:

Новий ЦВК: люди СДПУ(О), КПУ, Литвина, донецьких...

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування