Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Гельман став безробітним

Вівторок, 17 лютого 2004, 15:07
Заступник гендиректора "Першого каналу" російського телебачення, керівник аналітичної дирекції компанії Марат Гельман пішов зі своєї посади за власним бажанням.

"Відповідну заяву Гельман написав ще 8 грудня, і хоча після цього обговорювалися інші варіанти його роботи в компанії, він не змінив свого рішення, і його прохання було задоволено", - сказав у вівторок директор суспільних зв'язків "Першого каналу" Ігор Бурьонков, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Тим часом Гельман, пояснюючи своє рішення, сказав в інтерв'ю "Незалежній газеті": "Політика скінчилася, і, за великим рахунком, мені там робити нема чого. Аналітики на телебаченні не потрібні".

При цьому, говорячи про свої взаємини з гендиректором "Першого каналу" Костянтином Ернстом, Гельман помітив, що "і до, і після моєї роботи на "Першому каналі" були і залишилися з ним у товариських відносинах".

Гельман не виключив, що коли-небудь повернеться на телебачення, але поки він планує "займатися новими проектами в області мистецтва".

Як відомо, Марат Гельман був одним з політтехнологов, притягнутих Віктором Медведчуком до передвиборної кампанії СДПУ(О) у 2002 році. Гельман стояв біля джерел появи темників на українському телебаченні. Також його авторство приписують низці передвиборних провокацій проти опонентів СДПУ(О).

Гельман і зараз продовжує підтримувати контакти з Медведчуком. У 2003 році він заявив, що подав прохання про отримання українського громадянства. За інформацією "Української правди", прохання було задоволено.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування