Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ПРОТИ ВИКОРИСТАННЯ ПОДАТКОВИХ ДЛЯ ЗНИЩЕННЯ ОПОНЕТІВ

Вівторок, 17 лютого 2004, 16:21
Президент Леонід Кучма виступає проти того, щоб податкові перевірки використовувалися у політичних цілях.

Про це він заявив під час зустрічі з губернатором Івано-Франківської області Михайлом Вишиванюком, повідомляє прес-служба президента.

Вишиванюк розповів Кучмі, що Івано-Франківська область перевірялася Державною податковою адміністрацією України на предмет стану надходжень платежів до Держбюджету.

В зв'язку з чим Кучма заявив: "Ні в якому разі не можна, щоб цей інструмент використовувався для того, щоб чи задавити якесь підприємство і не дати можливості нормально працювати, чи недобросовісна конкуренція, чи якесь політичне переслідування".

Кучма також висловився за необхідність поширення інформації за результатами перевірок регіонів: "Я обов’язково ще пораджу всім перевіряючим органам, що якщо в області, чи у місті якомусь, чи в районі зробили перевірку, будь ласка, проведіть прес-конференцію і все прозоро, так би мовити, розкажіть".

"Люди повинні у першу чергу знати, люди цього регіону", - підкреслив Кучма.

Кучма сказав, що такі перевірки областей є плановими, і минулого року було перевірено 16 областей.

Водночас губернатор Вишиванюк похвалив такі перевірки: "Це дуже добре. По-перше, показало рівень роботи всіх органів влади нашої на місцях, в тому числі і нашої, обласної адміністрації. Показало рівень роботи обласної Податкової адміністрації".

Читайте також:

Порошенко заявляє, що не займається податковими махінаціями

ДПАУ ВЗЯЛАСЯ ЗА ФІРМИ ПОРОШЕНКА

ПОДАТКОВА МАСОВО АТАКУЄ "НАШУ УКРАЇНУ"


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування