Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КПУ попереджає, що навесні 2004 Сорос і ЦРУ влаштують акції непокори в Україні

Вівторок, 17 лютого 2004, 18:00
Комуністична партія вважає, що США посилають чіткий сигнал українській опозиції, що не пошкодують грошей на організацію масових акцій непокори навесні 2004.

Так комуністи прокоментували статтю "Уолл-Стріт Джорнал" від 11.02.2004 за назвою "Каштанова революція"

"Стаття звеличує "принадності" грузинського сценарію зміни влади для України і розкриває цинічне ставлення американців до нашої держави й народу", - говориться в заяві.

Як підтвердження цього в заяві приводяться цитати зі статті: "Україна має чудовий шанс повторити грузинський успіх "народної демократії", "Захід міг би більш рішуче натискати на Київ", "Євросоюзу варто більш активно проводити політику "батога й пряника", і, нарешті, "сакраментальне" визнання: "Вашингтон витратив більш 2 млрд. доларів, щоб підтримати вільну і незалежну Україну" і "США могли б присвятити велику частину цих засобів для підтримки демократичних суперників Кучми, що роблять усе, що робила опозиція Сербії й Грузії".

КПУ вважає, що за цими тезами ховаються дуже жорсткі й безсторонні, у першу чергу для нас, українців, вказівки Заходу.

Першою такою тезою КПУ називає те, що "українським "нашистам" визначено час проведення бойової операції, тобто "каштанова революція" у травні, коли розцвітуть каштани".

Другим посилом комуністи називають рекомендацію "обіцяти українцям європейські цінності, допомогу і "щедрі" кредити США, "райське життя", одним словом, але при цьому шмагати для покірності і "натискати всіма можливими способами".

"Третє: Вашингтон дав сигнал, т.зв. "демократичній опозиції в Україні", (мова йде про опозицію без комуністів), що Захід не пошкодує грошей на їхню підтримку і, по "соросовським" і црушним сценаріям, представники "демократичної опозиції" повинні організувати, за їхні доларові подачки, акції громадської непокори навесні 2004 року", - вважає КПУ.

Читайте також статтю "Уолл-Стріт Джорнал" "Каштанова революція"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування