Тимошенко пропонує Морозу і Ющенку висунути єдиного кандидата в президенти

Вівторок, 17 лютого 2004, 19:12
Блок Юлії Тимошенко пропонує Соціалістичній партії і блоку "Наша Україна" підписати угоду про коаліцію опозиційних сил та висунути від цієї коаліції єдиного кандидата на президентських виборах 2004 року.

Про це у вівторок повідомила лідер БЮТ Юлія Тимошенко у прямому ефірі радіо "Ера".

"У мене є непогані новини для тих, хто хоче бачити коаліцію опозиційних сил: у понеділок наш блок запропонував і Віктору Ющенку, і Олександру Морозу проект коаліційної угоди про створення такої коаліції і висунення єдиного кандидата в президенти", - зокрема, сказала Тимошенко.

За її словами, і вчора, і сьогодні, і найближчими днями представники опозиційних сил будуть узгоджувати цю коаліційну угоду.

"Я не бачу іншого шляху перемоги, ніж єдиний кандидат – хоча б від трьох опозиційних сил: Соціалістичної партії, нашого блоку та блоку "Наша Україна" на президентських виборах", - наголосила Тимошенко, висловивши надію, що така коаліційна угода все ж таки буде підписана.

Щодо вчорашнього приєднання Мороза до проекту політичної угоди щодо проведення політичної реформи, який підписали представники парламентської більшості, Тимошенко зауважила, що "кожне намагання домовитися з діючою командою є безперспективним". "Тому гратися в якісь нереальні політичні угоди, які призводять до руйнації країни, це, на мій погляд, просто непатріотично", - наголосила Тимошенко.

Як відомо, 16 лютого фракції та групи парламентської більшості, КПУ та СПУ підписали проект "Політичної угоди між депутатськими фракціями і групами у Верховній Раді України щодо проведення конституційної реформи та законодавчого забезпечення її реалізації". Проект угоди не підписали представники "Нашої України" та БЮТ.


УНІАН



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування