Концесія "Одеса-Броди" переноситься

Четвер, 19 лютого 2004, 13:15
Верховна Рада України перенесла розгляд трьох законопроектів про внесення змін до закону про концесії, що пропонують, зокрема, надати в концесію нафтопровід "Одеса-Броди".

Про це в четвер повідомляє Інтерфакс-Україна.

На засіданні в четвер перший заступник голови парламенту Адам Мартинюк сказав, що як урядовий законопроект, так і законопроект лідера фракції "Регіони України" Раїси Богатирьової і члена фракції Компартії Пилипа Буждигана переносяться в зв'язку з тим, що документи повинні мати економічне обґрунтування, зроблене урядом.

Законопроект Богатирьової і Буждигана пропонував доповнити перелік об'єктів права державної або комунальної власності, що можуть надаватися в концесію, магістральним трубопроводом транспортування нафти "Одеса-Броди".

Законопроект, внесений Кабінетом міністрів, пропонував розширити перелік об'єктів державної або комунальної власності, що можуть надаватися в концесію, транспортуванням нафти магістральним трубопровідним транспортом.

Законопроект, внесений депутатом фракції "Наша Україна" Олександром Гудимою, пропонував зменшити перелік об'єктів державної або комунальної власності, що можуть надаватися в концесію, виключивши з нього транспортування і розподіл природного газу і транспортування електроенергії.

Читайте також:

"Одеса-Броди": концесія чи прихована приватизація


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News