Генпрокуратура майже розкрила справу Киселя і взялася за 4 міністрів

Четвер, 19 лютого 2004, 14:49
У провадженні Генеральної прокуратури України знаходиться 11 кримінальних справ щодо ряду колишніх міністрів і їхніх заступників.

Про це повідомив у четвер журналістам перший заступник міністра внутрішніх справ, начальник Головного управління по боротьбі з організованою злочинністю Михайло Манін.

За його словами, у 2003 році були порушені кримінальні справи щодо 4 екс-міністрів, 4 колишніх заступників міністрів (Мінфіну, Мінтранспорту, Мінекономіки, Казначейства), а також 4 інших працівників цих міністерств.

"По кожній справі фігурує 5-6 статей. Інкримінується хабарництво і розкрадання майна в особливо великих розмірах", - сказав Манін.

Він також відзначив, що імена цих людей не розголошуються, тому що справи ще у провадженні і по жодній з них немає судового рішення.

Манін також повідомив, що найближчим часом буде завершено розслідування справи про вибух машини кримінального авторитету "Киселя".

Він відзначив, що в цій справі є деякі нюанси, які необхідно ще раз перевірити.

"Тільки потім буде прийняте остаточне рішення", - сказав Манін.

Як повідомлялося, 4 листопада 2003 року в центрі Києва вибухнув джип, у якому знаходився депутат райради Голосіївського району Києва Володимир Кисіль. У МВС підтверджують, що Кисіль вважається лідером злочинного угруповання "Киселя".

Інтерфакс-Україна

"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News