Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КУЧМА ПРИЛЕТІВ ДО ШРЕДЕРА

Четвер, 19 лютого 2004, 17:31
19 лютого президент України Леонід Кучма прибув з дводенним офіційним візитом до Берліна, де зустрінеться з Федеральним канцлером Німеччини Герхардом Шредером та візьме участь у V україно-німецьких політичних консультаціях на вищому рівні.

Глава держави зустрінеться з представниками ділових кіл Німеччини та візьме участь у церемонії підписання Угоди про системну співпрацю між Українським союзом промисловців та підприємців і Федеральною спілкою німецьких промисловців.

20 лютого Леонід Кучма та Герхард Шредер проведуть двосторонні переговори та візьмуть участь у пленарному засіданні V українсько-німецьких політичних консультацій.

У рамках V україно-німецьких консультацій заплановано проведення 7 робочих секцій, які пройдуть під головуванням керівників профільних міністерств і відомств. Буде організовано, зокрема, секції зовнішньої політики, культурного та гуманітарного співробітництва, економіки, сільського господарства, військового та військово-технічного співробітництва, боротьби з організованою злочинністю, юстиції та правової допомоги, екології та ядерної безпеки.

Традиційно тематика україно-німецьких політичних консультацій включатиме широке коло питань співробітництва між двома країнами. Сторони, зокрема, планують обговорити питання подальшої співпраці України та Німеччини на євроінтеграційному та євроатлантичному напрямах, а також питання співробітництва України та Європейського Союзу з урахуванням розширення ЄС у 2004 році.

Крім цього, в ході берлінських консультацій серйозна увага буде приділена питанням торговельно-економічного та інвестиційного співробітництва між Україною та Німеччиною, а також подальшому розвитку двосторонньої гуманітарної співпраці.

Очікується, що 20 лютого за підсумками українсько-німецьких консультацій у присутності президента України та Федерального канцлера Німеччини буде підписано низку двосторонніх документів.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
09:36
У Держдепі пояснили, чому США не оголошували про постачання ATACMS Україні
09:32
Ціни на нафту зросли на тлі побоювань ескалації конфлікту на Близькому Сході
09:30
Європарламент вважає, що Угорщина "не зможе надійно виконувати" свою роль на чолі Ради ЄС
09:25
відеоНе встиг випустити жодної ракети: Сили оборони спалили російський "Бук-М1"
09:24
У США заявили, що Китай "обрав сторону" і не претендує на нейтралітет у війні РФ проти України
09:16
На Черкащині через атаку РФ пошкоджено об’єкт критичної інфраструктури
09:08
Європарламент у боротьбі з відмиванням грошей схвалив ліміт готівкових платежів у 10 тисяч євро
09:04
За "злив" позицій ЗСУ настоятеля Святогірської лаври УПЦ МП арештували без права застави
08:46
Білий дім відреагував на вето Росії в ООН щодо нерозміщення ядерної зброї у космосі
08:43
Навіщо на фронті потрібні засоби РЕБ, чому їх критично не вистачає, чим це загрожує військовим
Усі новини...