Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Кучма і Мельниченко мешкають у Берліні в одному готелі

П'ятниця, 20 лютого 2004, 09:34
Екс-майор Микола Мельниченко у Берліні оселився у тому ж готелі, де мешкає президент Леонід Кучма і вся українська делегація.

Як повідомляє кореспондент "Української правди" з Берліну, Кучма і Мельниченко мешкають у центрі німецької столиці в готелі "Хілтон".

Кучма прибув до Берліну для участі в міжурядових консультаціях на найвищому рівні, які відбудуться у п’ятницю. В цей же час Мельниченко буде брати участь у круглому столі, на якому серед іншого буде йтися про сучасну політичну ситуацію в Україні.

Мельниченко дає прес-конференцію для журналістів об 11-40, Кучма – після 12 години.

Разом із Кучмою до Берліну прибула представницька делегація з України, до якої зокрема входять віце-прем’єр Дмитро Табачник, міністр внутрішніх справ Микола Білоконь, міністр транспорту Георгій Кирпа, міністр юстиції Олександр Лавринович, мер Києва Олександр Омельченко.

Також Кучму супроводжує група бізнесменів, до якої входять президент УСПП Анатолій Кінах, керівник "Індустріального союзу Донбасу" Сергій Тарута, президент корпорації "Київміськбуд" Олександр Поляченко, депутат Таріел Васадзе, який є співвласником "Запорізького автомобільного заводу", де збираються автомобілі "Мерседес" і "Опель".

У четвер ввечері вже відбулася зустріч Кучми із групою німецьких підприємців.

Очікується, що у п’ятницю переговори Кучми із канцлером Німеччини Герхардом Шредером триватимуть близько години у вузькому колі, також відбудеться засідання тематичних секцій.

По закінченню буде підписано ряд документів, а також німецькій стороні буде передано мідні гравюри, вивезені з Дрезденської галереї в роки війни.

У п’ятницю президент Кучма планує повернутися до України.




Поїздка журналістів на висвітлення візиту президента Леоніда Кучми до Німеччини організована за сприяння Міжнародного фонду "Відродження"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування