Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

КАНЦЛЕР ШРЕДЕР ЗАДОВОЛЕНИЙ, ЩО КУЧМА НЕ БАЛОТУВАТИМЕТЬСЯ

П'ятниця, 20 лютого 2004, 13:31
Німеччина вважає внутрішньою справою України модель політичної системи після реформи Конституції.

"Це питання України – вирішити і пристати на ту чи іншу модель", - сказав канцлер Німеччини Герхард Шредер на прес-конференції після закінчення переговорів з Леонідом Кучмою.

Шредер також заявив, що "ми із задоволенням сприйняли що президент Кучма на наступних виборах не виставлятиме свою кандидатуру".

Шредер сказав, що під час переговорів з Кучмою "ми інтенсивно обговорили питання Конституції, ми розглянули різні моделі".

"Є президентські республіки, є моделі, яку маємо ми – президент є главою держави, але у оперативне управління держави він не втручається", - сказав Шредер.

На питання журналістів Кучмі, чи є Янукович його наступником, президент України сказав: "Я вже відповідав про це. Я не цар, як було в російській імперії. Будуть вибори – хай змагаються всі, кому хочеться взяти участь у цьому. Хто переможе, кому народ дасть підтримку, той і буде президентом".

"Українська правда", Берлін


Поїздка журналістів для висвітлення візиту президента Кучми до Німеччини організована за сприяння Міжнародного фонду "Відродження"

Читайте також:

Щоб піддобрити Шредера, Кучма подарує йому гравюри

Кучма і Мельниченко живуть у Берліні в одному готелі


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування