Ющенко просить ЄС допомогти з виборами

Субота, 21 лютого 2004, 12:00
Лідер блоку "Наша Україна" Віктор Ющенко закликає Європейський союз надати допомогу Україні в проведенні прозорих і чесних президентських виборів у 2004 році.

"Ми сподіваємося, що в проведенні чесних і прозорих виборів нам допоможе досвід і підтримка європейських інститутів, вони дуже важливі для України", – відзначив Ющенко, виступаючи в Києві в суботу на міжнародній конференції "Україна в Європі і світі".

У ході виступу, лідер блоку також підкреслив, що в Україні "режим боїться тільки одного – західної реакції на те, що відбувається в країні".

"На все інше він уже не реагує. Уже немає свободи, уже закривають радіо "Свобода", уже закриті ключові опозиційні канали", – сказав він.

"Україні настав час прощатися з корупцією, політичною цензурою, тоді в цій країні будуть потрібні демократія і західні цінності", – підкреслив Ющенко.

Він також відзначив неприпустимість недемократичних змін у Конституцію України. "Реформа ініційована владою тільки з одною метою – знайти механізм консервації своєї присутності у влади", – заявив лідер "Нашої України".

Інтерфакс-Україна


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування