Кучма попросив Олбрайт бути адекватною

Субота, 21 лютого 2004, 13:22
21 лютого президент України Леонід Кучма провів зустріч з головою Ради директорів Національного демократичного інституту міжнародних відносин США, екс-держсекретарем США Мадлен Олбрайт.

Як повідомляє прес-служба президента, у ході розмови Леонід Кучма поінформував Мадлен Олбрайт про внутрішньополітичну та економічну ситуацію в Україні.

Сторони обговорили питання перебігу політичної реформи та проведення майбутніх президентських виборів в Україні. Було наголошено на необхідності проводити їх відкрито, прозоро, за демократичними стандартами.

Кучма підкреслив, що у нинішній період розвитку України актуальним є "адекватне сприйняття за межами держави її політичних процесів". "Хотілося б, щоб представники світової громадськості додержувалися принципів об’єктивності при наданні оцінок внутрішньополітичної ситуації в Україні", – сказав він.

Під час бесіди Кучма та Олбрайт торкнулися питань міжнародного співробітництва, двосторонньої співпраці між Україною та Сполученими Штатами Америки. Обговорювалася також взаємодія України з Російською Федерацією та Європейським Союзом.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування