Скоєно напад на директора інтернет-проекту "Київ-2000"

Понеділок, 23 лютого 2004, 13:12
У п'ятницю, повертаючись з роботи, директор інтернет-проекту "Kiev2000.com" Костянтин Астахов став жертвою бандитського нападу.

Це відбулося 20 лютого 2004 року близько 23-30 за київським часом на автомобільній стоянці по вул. Виборзькій, 42-а і вул. Індустріальній, повідомляє інтернет-проект Kiev2000.

При паркуванні особистого автомобіля (ГАЗ-3110) на погано освітленій автостоянці Костянтин Астахов злегка зачепив передні праві двері автомобіля Мерседес (державний номер 227-15 КТ).

При цьому ні автомобіль ГАЗ-3110, ні "Мерседес" не було пошкоджено. Було легке торкання, що привело до включення сигналізації на автомобілі "Мерседес".

Це привело до того, що з боксу СТО, розташованої на території автостоянки, вискочило декілька дуже сильно п'яних чоловіків, які без пояснень і розмов збили Костянтина з ніг і почали бити.

Працівники автостоянки ніяк на таку ситуацію не відреагували, тому що, за їхніми словами, були налякані п'яною компанією.

У результаті медичного обстеження, що відбулося ранком наступного дня, у Костянтина виявлено струс мозку, численні садна і забиті місця на обличчі, руках, спині й інших частинах тіла.

У Костянтина було вкрадено мобільний телефон і речі, що він носив, (на загальну суму не менш 1500 грн.), відібрані документи і ключі від його машини. Також зловмисники завдали ушкоджень особистому автомобілеві Костянтина, погнувши ліві передні двері.

Згодом зловмисники, пригрозивши вбити Костянтина, зажадали від його 5 тисяч доларів за нанесені "Мерседесові" ушкодження. Однак ні кореспонденти "Київ2000", що прибули на місце події через якийсь час, ні співробітники міліції, викликані Костянтином близько 0:30 21 лютого (прибув наряд дільничних лише близько 3 годин ночі), не знайшли видимих ушкоджень автомобіля "Мерседес".

Викликані співробітники міліції прийняли від Костянтина Астахова заяву в зв'язку з інцидентом, відкрили кримінальну справу по факту злісного хуліганства, нанесення тілесних каліцтв і навмисного псування майна. Крім цього, Костянтин Астахов написав заяву-претензію керівництву автостоянки, якою володіє ТОВ «Сигнал».

На даний момент Костянтин Астахов знаходиться в лікарні.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування