Кучму у Львові зустрінуть акціями протесту. Ющенко відмовився

Середа, 25 лютого 2004, 17:02
Представники львівських обласних організацій Української республіканської партії "Собор", УНА-УНСО, партії "Батьківщина" і всеукраїнської організації "Свобода" збираються провести акції протесту в зв'язку з приїздом у четвер до Львову президента України Леоніда Кучми.

Як повідомив на прес-конференції в середу у Львові глава обласної організації УРП "Собор" Ростислав Новоженець, учасники акції будуть пікетувати будинок Львівської обласної адміністрації, повідомляє Інтерфакс-Україна

"До нас їде непрошений гість, і ми готуємо йому гарячий прийом", – сказав він. За словами Новоженця, акція почнеться об 11.00, місце обрано тому, що програма перебування президента в області досі невідома.

За словами керівника обласної організації УНА-УНСО Остапа Козака, пікетники, крім іншого, будуть вимагати публічних вибачень від президента "за образи на адресу львівської громади, що пролунали під час останньої зустрічі Кучми з польським президентом Кваснєвським".

У той же час прес-служба представництва блоку "Наша Україна" у Львівській області поширила заяву, в якій повідомляється, що блок не буде призивати своїх членів до пікетів проти Кучми, оскільки він як президент має конституційне право відвідувати будь-який регіон.

"Ми утримуємося від будь-яких спроб пікетування візиту Леоніда Кучми на території Львівської області і призиваємо усіх своїх прихильників утриматися від публічних реакцій, які влада може використати в дискримінаційних і провокаційних цілях", – говориться в заяві.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News