Кучму у Львові зустріли пікети "Кучму до суду" і 500 вдячних студентів від СДПУ(О)

Четвер, 26 лютого 2004, 11:01
26 лютого президент України Леонід Кучма перебуває з одноденною робочою поїздкою у Львівській області.

Як передає кореспондент УНІАН, главу держави зустріли в аеропорту "Скнилів" губернатор Олександр Сендега, голова Львівської обласної ради Михайло Сендак, міський голова Львова Любомир Буняк.

Крім того, біля центрального входу аеропорту президента України зустріли близько 500 студентів і жителів районів області. Вони тримають державні прапори України, прапори СДПУ(О) і плакати з написами "Дякуємо за сихівський міст", "Вітаємо президента на нашій землі. Городоччина" тощо.

Як повідомляє прес-служба президента, Кучма по дорозі до села Нежухів, де він відвідає акціонерне товариство з обмеженою відповідальністю "Леоні Ваерінг Сістемс", зупинився та поспілкувався з мешканцями області.

Президент оглянув Сихівський шляхопровід, першу чергу якого було введено в дію 6 січня 2004 року, та поцікавився ходом будівельних робіт по його добудові.

В той же час близько тисячі осіб пікетують у четвер приміщення Львівської обладміністрації, протестуючи проти приїзду у Львівську область президента України Леоніда Кучми.

За даними організаторів пікету, в акції беруть участь представники партій "Батьківщина", УНА-УНСО, УРП "Собор", Народного Руху України.

Учасники акції скандують "Кучму геть!", тримають плакати з гаслами: "Україна - не Росія", "Кучму до суду", Кучма - холуй Москви".

Інцидентів під час акції не зареєстровано, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Програмою візиту передбачено, що Кучма побуває в акціонерному товаристві з обмеженою відповідальністю "Леоні Ваерінг Системс", яке спеціалізується на виробництві кабельних мереж для автомобілів компаній "Дженерал Моторз" та "Опель". Також заплановане відвідання Кучмою залу логістики, виробничого та монтажного цехів та спілкування з працівниками підприємства.

Планується, що президент разом з представниками уряду проведе робочу нараду з керівництвом області та підприємства.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування