НЕВІДОМІ СПАЛИЛИ ТИРАЖ КНИЖОК ПРО МЕДВЕДЧУКА

Четвер, 26 лютого 2004, 12:06
У місті Броди Львівської області знищено тираж книги Віктора Чобота "Нарцис", в якій описується життєвий і політичний шлях глави адміністрації президента Віктора Медведчука.

Як повідомляє прес-служба партії "Батьківщина", близько 4 години ранку "двоє бандитів відкрили гараж Чобота, в якому зберігався п‘ятитисячний тираж книжок, облили книжки соляркою і підпалили".

Перед цим вони напали на охоронців гаражного кооперативу і, погрожуючи пістолетом, завдали серйозних тілесних ушкоджень.

Від полум’я зайнявся автомобіль та гараж, зазначає прес-служба "Батьківщини".

"Батьківщина" повідомляє, що "значну частину" знищеного багатотисячного тиражу складали книжки "Нарцис" та "Час підлої влади", у яких ідеться про діяльність Медведчука та інших можновладців.

Партія "Батьківщина" заявляє, що розцінює "терористичну акцію щодо відомого в Україні та за її межами борця з мафіозними кланами Дмитра Чобота як сплановану диверсію влади".

На думку партії Юлії Тимошенко, метою акції є "залякати громадськість напередодні президентських виборів та перекрити доступ виборців до викривальних розслідувань опозиційного письменника".

"Нахабні дії терористів свідчать про те, що вони або самі є співробітниками правоохоронних органів, або діють під їхнім дахом", – зазначається в заяві.

"Батьківщина" також нагадує, що два тижні тому було спалено гараж та помешкання народного депутата, члена фракції БЮТ Євгена Кирильчука.

"Поза всяким сумнівом, кримінальна акції у Бродах є частиною оприлюдненого одним з лідерів партії "Батьківщина" Олександром Турчиновим сценарію протиправних дій влади проти опозиції", – ідеться у заяві.

"Батьківщина" вимагає від Генпрокуратури, МВС та СБУ проведення об‘єктивного і незалежного розслідування інциденту у Бродах.

Читайте також:

Єдиного кандидата від опозиції можуть убити – застерігають у БЮТ

Про нові факти з життя Медведчука, виявлені Чоботом, читайте тут:

Розкрито зв`язки Медведчука з трастами і офшорами?



Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

Усі новини...