Ющенко оголошує конкурс серед журналістів

Четвер, 26 лютого 2004, 13:33
Міжнародний фонд "Україна 3000" спільно з Інститутом масової інформації, Київською незалежною медіа-профспілкою, Українською асоціацією видавців періодичної преси та Академією української преси оголошує програму-конкурс із підтримки регіональної та місцевої журналістики в Україні.

До участі в конкурсі приймаються авторські або виконані у співавторстві аналітичні матеріали співробітників регіональних та місцевих українських ЗМІ (редакторів, журналістів тощо), опубліковані у друкованих або інтернет-виданнях протягом 2003-2004 р., на такі теми: політика, економіка, регіональні події, "Людина з регіону". Мінімальна кількість робіт, що подаються учасником на конкурс – дві.

Конкурс триватиме протягом 2004 року, у рамках програми проводитимуться чотири окремі конкурси, кожний тривалістю три місяці. По закінченню календарних кварталів 2004 р. визначаються переможці і вручаються грошові премії за "Розвиток регіональної журналістики".

Загальний призовий фонд програми – 27 000,00 грн. Кількість призових місць і розмір премій визначатимуться Громадською Радою програми окремо за результатами конкурсів.

Для участі в конкурсі слід надіслати заявку із заповненою аплікаційною формою, копії матеріалів, що подаються на конкурс; дату, джерело опублікування робіт, одне фото.

Останній термін подання заявок – 20 число останнього місяця кожного кварталу 2004 р. (20 березня, 20 червня, 20 вересня, 20 грудня).

Надіслані роботи оцінюватимуться Громадською Радою програми з підтримки регіональної та місцевої журналістики в Україні.

Окрім цього фонд спільно з журналістськими організаціями реалізовує благодійну програму з підтримки українських журналістів, які постраждали через зайняття професійною діяльністю.

В рамках цієї програми фонд "Україна 3000" встановлює щомісячні грошові стипендії українським журналістам, які через зайняття своєю професійною діяльністю зазнали фізичного або психологічного тиску, в тому числі й такого, що спричинив повну (часткову) втрату працездатності; зазнали безпідставних фінансових санкцій з боку роботодавця або були звільнені з роботи з втратою джерела доходу, особливо у випадку наявності утриманців.

Стипендіати визначатимуться щоквартально та затверджуватимуться Громадською радою програми. Виплати стипендій проводяться щомісячно.

Висувати кандидатури на здобуття стипендій можуть журналісти, трудові колективи ЗМІ, громадські організації, або самі претенденти шляхом самовисування.

Відомості для першої і другої програми можна надсилати поштою на адресу: Міжнародний фонд "Україна 3000", вул. Боричів Тік, 8-А, м. Київ, 04070 на ім'я Юлії Кравченко чи Олексія Копитька, або на е-mail: info@ukraine3000.org.ua. Контактний тел.: (044) 425-84-01.

Головою наглядової ради фонду "Україна 3000" є лідер "Нашої України" Віктор Ющенко.


"Українська правда" у Threads

Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування

Читайте УП В Google News

17:40
У березні Мінфін залучив до держбюджету 9 мільярдів доларів зовнішнього фінансування
17:30
Росіяни вивозять крадене українське збіжжя до Туреччини, Лівії та Ізраїлю – розслідування
17:29
НАБУ та САП завершили розслідування про заволодіння земель на Київщині: збитки - 1,8 мільярда
17:07
У ХІХ ст. лікар обгорнув книгу шкірою померлої пацієнтки. Нині Гарвард прибрав цю палітурку
17:06
Митниця запустила онлайн-сервіс для декларування експрес-відправлень і сплати мита
17:06
ЗМІ: Польські асоціації підтвердили дивну поведінку польського чиновника на переговорах з Києвом
17:00
"Норнікель" втрачає клієнтів в ЄС: вони відмовляються від продукції з російських металів
16:47
Данілов, Литвиненко та інші перестановки, які готує Зеленський
16:46
"Укрнафта" отримала додатковий видобуток в майже 140 тонн нафти на добу
16:44
Українець, який вперше переміг на престижному ультрамарафоні в Канаді, розповів про дистанцію
Усі новини...