Партнерський збір УП. Задонать на дрони та РЕБи

Бродський сказав Морозу: якщо проллється кров, це буде на його совісті

Четвер, 26 лютого 2004, 17:14
Лист керівника СПУ президентові України Леоніду Кучмі з приводу ситуації, що склалася навколо газети "Сільські вісті" – яскравий зразок того, коли напівправда перетворюється в неправду.

Про це говориться в заяві Михайла Бродського, поширеній прес-службою партії "Яблуко".

Бродський затверджує: "Говорячи про народну газету, про тисячі читачів, якось соромливо замовчується те, що на сторінках газети планомірно публікувалися матеріали антисемітського змісту панів Яременка і Ходоса".

За словами Михайла Бродського, збір підписів у захист газети "Сільські вісті" став нагадувати знамениті збори на московських заводах, де звучало "Я Пастернака не читав, але я його засуджую!" "Так, наприклад, збиралися підписи у Львові, більше 10 тисяч. Це в місті, у якому газета не поширюється взагалі!" – вважає Бродський.

"Що говорили цим тисячам? Напевно, що влада закриває опозиційну газету. А от чи пояснили їм, чому і за що? Чи давали їм прочитати махрову антисемітчину? Думаю, що ні!" – сказав Михайло Бродський.

"Олександр Мороз говорить про сплановану провокацію, що спрямована на те, щоб зіштовхнути інтереси "етнічних груп в Україні" – і це знову напівправда, - відзначає Бродський. - Ким спланована ця провокація? Чому про це не говорить Олександр Олександрович? І чи не є організація СПУ акцій протесту з виведенням людей на вулицю ланкою цієї провокації?"

"Він пише, що наслідки цієї провокації можуть бути трагічними, і що постраждають ні в чому не винні люди. Хочеться попередити пана Мороза, що якщо проллється хоч одна крапля крові – то вся моральна відповідальність за це буде на його совісті", - заявив Бродський.

Читайте також:

Мороз звернувся до Кучми, щоб не було єврейських погромів через закриття "Сільських вістей"


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування