СБУ затримала останнього вбивцю журналіста Александрова

П'ятниця, 27 лютого 2004, 14:03
У четвер співробітники СБУ разом з органами міліції м. Слов'янська затримали ще одного мешканця Донецької області, що підозрюється в причетності до вбивства журналіста Ігоря Александрова.

Підозрюваний діяв у складі організованої злочинної групи і довгий час знаходився в розшуку, повідомляє прес-центр СБУ у п'ятницю.

Є підстави стверджувати, відзначає прес-центр, що затриманий - останній із членів злочинного угруповання, що безпосередньо брав участь у виконанні убивства Александрова.

Затримання відбулося під час здійснення разом з Генпрокуратурою України заходів щодо розкриття убивства директора телерадіокомпанії "ТОР" Ігоря Александрова.

Як повідомлялося раніше, наприкінці вересня Генпрокуратура оголосила про розкриття убивства Александрова. За даними слідства, мотивом убивства журналіста була його професійна діяльність; замовником злочину є директор фірми "Укрлига" Олександр Рибалка, а безпосереднім організатором – його молодший брат Дмитро Рибалка. Виконавці вбивства – два члени краматорського злочинного угруповання "17 ділянка".

Директор телекомпанії "ТОР" (Слов'янськ, Донецька обл.) Александров, що зазнав нападу, помер від важкої черепно-мозкової травми 7 липня 2001 року.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...