Турчинов вивчає грузинський досвід перед акцією 16 березня

П'ятниця, 27 лютого 2004, 14:24
Представник БЮТ Олександр Турчинов заявляє напередодні проведення акцій протесту, що БЮТ серйозно вивчав досвід грузинської революції, у тому числі і на місці подій.

Про це він повідомив у інтерв'ю тижневику "2000", говорячи про перспективи громадських акцій непокори 16 березня.

"Саме ґрунтуючись на досвіді грузинських колег, ми внесемо деякі корективи в наступальний характер наших дій своїх акцій. Тобто, якщо йти в атаку, то йти до кінця", - відзначив Турчинов.

Також Турчинов сказав, що поштовхом для виходу людей на вулиці 16 березня повинно стати об'єднання всіх опозиційних сил і висунення єдиного кандидата.

"Ми хочемо задекларувати єдність опозиції, зібрати людей", - сказав він.

Говорячи про попередні акції опозиції, що не мали успіху, Турчинов сказав, що "головний урок, що, думаю, ми винесли з масових акцій, такий: треба ставити ті задачі, які можна виконати". "Тому що кожна акція повинна закінчуватися хоч маленькою, але перемогою", - додав він.

"Знаєте, влада сама не очікувала, що спробою відібрати в людей право голосування вона достатньо попрацювала на опозиційний табір. Люди налаштовані набагато активніше, ніж ми могли би собі уявити. І я думаю, сьогодні потрібен новий якісний поштовх", - сказав Турчинов.

"Люди, що вийдуть на вулицю, повинні бути упевнені – вони йдуть з єдиною монолітною командою, готовою брати на себе відповідальність і готовою давати результат. І цим поштовхом, безумовно, повинно стати об'єднання всіх опозиційних сил і висунення єдиного кандидата", - підкреслив він.


Реклама:
Шановні читачі, просимо дотримуватись Правил коментування
Усі новини...